Tek Ders Sınavı Duyurusu

Dikkat!!! Tek Ders Sınavı Başvuru işlemleri değişmiştir. Daha önce dilekçe ile başvuru yapan öğrencilerin bu duyuruya göre başvuru yapmaları gerekmektedir. Lütfen bilgisi olmayan arkadaşlarınızla irtibata geçiniz.

-----------------

2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Tek Ders Sınavları 11 Haziran 2018 Pazartesi günü yapılacaktır.

Sınav Başvuruları SABİS üzerinden yapılacaktır.

SABİS > Öğrenci Bilgi Sistemi > Başvuru İşlemleri > Tek Ders Sınavı Başvurusu adımlarından başvurunuzu yapınız.

Türk Dili, İngilizce, Atatürk İlkeleri ve İnk.Tarihi, Temel Bilgi Tekonolojisi Kullanımı derslerinin Tek Ders Sınavı 11 Haziran 2018 Pazartesi günü saat 15:00'te Sakarya Üniversitesi Kültür ve Kongre Merkezi Salon 4'te yapılacaktır. Bu sınava girecek öğrencilerin belirtilen sınav yerinde ve tarihinde hazır bulunmaları gerekmektedir. Diğer derslerin sınavı okulumuzda yapılacaktır.

07 Haziran 2018 Perşembe mesai bitimine kadar başvurunuzu tamamlayınız. Başvuruda bulunmayan öğrenci Tek Ders Sınavına giremez.

01/06/2018-12:41