Vize Sınav Programları İlan Edildi.

2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Vize Sınavları 13-17 Kasım 2017 tarihleri arasında Meslek Yüksekokulumuzda yapılacaktır.

Vize Sınav Programı için TIKLAYINIZ...

Türk Dili, Atatürk İlk. ve İnk. Tarihi, İngilizce dersleri Vize Sınavları İnternet üzerinden yapılacaktır. Bu derslerin sınavları için SABİS Sanal Dersleri takip ediniz.

İşletme Yönetimi ve Maliye Programlarında bulunan Temel Bilgi Teknolojisi Kullanımı dersi Vize Sınavı 09 Kasım 2017 Perşembe günü 00:01-23:59 saatleri arasında internet üzerinden yapılacaktır.

Sınav Programında sınavın yapılacağı sınıflar ilan edilmemiştir. Öğrenciler dersin öğretim elemanı kontrolünde sınavın yapılacağı sınıflara alınacaklardır.

İşyeri Uygulama Eğitiminde olup sınava girebilmek için iş yerlerinden izin almak için sınav olduğuna dair okuldan yazı verilmemektedir.

Etiketler :

kaynarca,